TERMENI SI CONDITII

Prin accesarea acestui site, sunteți de acord să acceptați, fără limitări sau criteriu, termenii și condițiile de utilizare de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile care guvernează site-ul www.parkouse.ro, va rugăm să nu folosiți site-ul.
PH PUB HOTEL S.R.L, cu sediul în Dej, str. N. Titulescu, nr.27A, înregistrată la Registrul Comerțului cu CUI 18265108, în calitate de proprietar al website-ului www.parkouse.ro rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă.

1. Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia. Vă rugăm vizitați periodic această secțiune pentru a putea vizualiza modificările survenite pe parcurs.

2. Conținutul site-ului

Informațiile și materialele folosite în acest site sunt proprietatea PH PUB HOTEL S.R.L.  Datele și informațiile sunt prezentate în website-ul www.parkouse.ro numai în scopuri informative. PH PUB HOTEL S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau schimba atât conținutul, cât și structura website-ului în orice moment și fără o notificare prealabilă. Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor părților implicate și pot fi schimbate sau modificate oricând la cererea acestora.

3. Condiții de utilizare

Permisiunea de utilizare a site-ului este acordată numai în următoarele condiții: PH PUB HOTEL S.R.L. vă autorizează să explorați acest site numai dacă utilizarea este în scop personal, necomercial, cu condiția să mențineți toate simbolurile și textele cu privire la copyright și drepturile de proprietate pe care le conțin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteți modifica în niciun mod materialele din acest site sau să le reproduceți, să le expuneți în public, să le redistribuiți cu scop comercial. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus în alte medii online sau offline fără acordul în prealabil din partea titularului. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau rețele de calculatoare, în orice scop, este interzisă. Materialele din acest site sunt proprietatea PH PUB HOTEL S.R.L.. și utilizarea neautorizată a acestora poate viola legea dreptului de autor. În condițiile nerespectării acestor condiții, nu mai sunteți autorizați să utilizați acest site și trebuie să distrugeți toate materialele tipărite sau salvate în calculator.
Folosirea oricărui text, imagine, material, fișier sau obiect de construcție din acest site în alte scopuri decât cele necomerciale și cele specificate în site, fără acordul scris al PH PUB HOTEL S.R.L., este interzisă, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

4. Dreptul de proprietate/Copyright

Conținutul acestui site este protejat de către Legea drepturilor de autor din România, precum și de dispozițiile privitoare la copyright (Legea nr. 8/1996, cu modificările și completările ulterioare – privind dreptul de autor și drepturile conexe).
Conținutul www.parkouse.ro poate fi folosit numai în scopuri personale, prin respectarea termenilor impuși de operatorul site-ului. Este interzisă modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vânzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afișajul public sau utilizarea în scop comercial a materialelor și a conținutului site-ului, fără acordul proprietarului de drept, adică PH PUB HOTEL S.R.L.  sau fără menționarea sursei.
PH PUB HOTEL S.R.L.  nu se face răspunzătoare de eventualele prejudicii, litigii ce pot apărea în urmă copierii, stocării, modificării ori transferului întregului ori a unei părți din conținut în orice mediu.

5. Rezervarea, modificarea și anularea

Toate rezervările sunt în funcție de disponibilitate. Rezervările făcute pe acest site, indiferent de serviciul ales, sunt considerate condiționate până la confirmarea acestora de către departamentul responsabil sau în cazul rezervărilor pentru cazare, până la primirea notificării de plată. Neplata facturii atrage după sine anularea rezervării. Hotelul poate, din când în când, să comunice cu oaspeții, pentru a reconfirma rezervările și pentru a preveni orice rezervări eronate.
În cazul în care oaspeții doresc să modifice orice rezervare, modificările pot fi făcute în limita disponibilității respectând: condițiile din politică de anulare/ modificare și asumarea achitării unor tarife suplimentare. Hotelul nu va fi responsabil dacă oaspeții nu reușesc să realizeze rezervarea/ modificarea serviciilor din cauza indisponibilității.
În cazul în care hotelul, din motive independente de voința sa, trebuie să respingă sau să modifice o rezervare confirmată, o alternativă potrivită va fi furnizată clientului. În cazul în care clientul nu va accepta această alternativă, hotelul va returna orice sumă achitată de către client și va considera rezervarea anulată. Aceasta este limita de răspundere a hotelului.
Hotelul își rezervă dreptul de a impune o taxă de anulare în cazul unui aviz de anulare târzie sau neprezentare la hotel.
PH PUB HOTEL S.R.L. nu garantează recunoașterea rezervărilor sau tranzacțiilor efectuate de pe acest site care rezultă din circumstanțe neprevăzute, omisiuni sau erori, care pot apărea uneori.

6. Politici de prețuri / Taxe/ Condiții de plată

Nu se solicită plata în avans – veți plăti în timpul sejurului la proprietate.
Nu se percep taxe de rezervare sau pentru folosirea cardului de credit.
Politica de garantare: Toate rezervările trebuie garantate cu o carte de credit validă.
PH PUB HOTEL S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba, modifica și ajusta tarifele, cu sau fără o notificare prealabilă.

7. Politică de modificare/ anulare

PH PUB HOTEL S.R.L.  își rezervă dreptul de a aplica pe site-ul www.parkouse.ro, politica de modificare/ anulare, conform cu politica de preț stabilită.

8. Oferte speciale, evenimente speciale, vouchere și promoții

Ofertele, promoțiile, serviciile suplimentare și pachetele tematice sunt supuse unor condiții și restricții listate pe site. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau schimba orice program, ofertă sau promoție în orice moment. Termenele de plată pentru acestea sunt stabilite la fiecare pachet.

9. Limitarea răspunderii

PH PUB HOTEL S.R.L.  nu garantează că, uneori, pot apărea erori sau omisiuni.
PH PUB HOTEL S.R.L.  nu garantează că acest site este liber de infecția cu viruși și nu va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi.

10. Litigii

Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului prevăzute de termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc termenii și condițiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea română în vigoare. Orice litigiu născut din sau în legătură cu termenii și condițiile acestui site va fi soluționat mai întâi pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă.

11. Condiții finale

Acești termeni și condiții pot fi modificați ulterior, la orice dată de către PH PUB HOTEL S.R.L.  fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări PH PUB HOTEL S.R.L.  va pune la dispoziție o nouă versiune a termenilor și condițiilor generale pe site.

12. Date de contact

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteți contacta pe adresa de parkhouse.dej@gmail.com