DESPRE NOI

Povestea Parkhouse începe de la o singură idee, aceea că Pub-urile britanice sunt caracterizate prin băutură și mâncare bună, distracție și prieteni.

Am reușit să luăm ideea aceasta în mâna noastră și am adus pub-ul tipic englezesc în orașul nostru, pentru a ne bucura și cinsti în stil britanic. Datorită succesului nostru, am decis să ne dezvoltăm activitatea și să le oferim clienților noștri servicii complete pentru seri de neuitat. Astfel am creat Parkhouse, locul în care domină rafinamentul, bunul gust al stilului și oameni cu poftă de viață!

Ne-am format o echipă de profesioniști, care prin amabilitate, promptitudine și respect au reușit să lase o impresie bună pentru fiecare client care a interacționat cu pensiunea noastră. Într-un regim hotelier de 3 stele, Parkhouse este o locație originală, unde ambianța spațiului este complet diferită față de ceea ce ați trăit până acum.

Vă așteptăm să ne cunoașteți și să faceți parte din povestea noastră. Parkhouse nu este doar o pensiune, este o experiență!

CERTIFICAT DE CLASIFICARE

Parkhouse este certificat de Ministerul Turismului și înregistrat oficial.