RESTAURANT

Restaurantul Parkhouse este o combinație între diversitatea culinară, bunul gust și pofta de distracție.

Vă invităm într-un PUB atipic, în care decorul în stil britanic contribuie la ambiația completă a spațiului. Veți fi înconjurat de mobilier din lemn de nuc, podea de ceramică, cu locuri fie pe bancheta de piele Chesterfield, fie pe scaune cu vedere spre parc, la mesele rotunde cu scaune în stilul Louis Philippe XV-lea sau pentru un plus de discreție, la separeul rafinat al restaurantului Parkhouse. Decorul rafinat al spațiului combinat cu mirosul delicios al mâncărurilor tradiționale românești sau britanice, fac ca fiecare oaspete al Parkhouse să poftească starea de bine autentic englezească. Vă invităm să degustați diversitatea sortimentelor de bere, scotch, whisky și multe alte băuturi pregătite pentru a vă încânta gustul și energia.

Pentru petreceri tematice, evenimente speciale, nunți, botezuri sau petreceri onomastice, vă propunem un meniu personalizat, în care fiecare delicatesă va bucura gusturile invitaților dumneavoastră prin savoare, aromă excepțională și mirosul mâncării exclusiviste.

Pentru o masă copioasă, vă punem la dispoziție meniul nostru, iar personalul nostru vă va recomanda specialitățile cele mai adorate de către clienții Parkhouse.

Avem și o terasă acoperită cu 24 de locuri,  retrasa si linistita situata in spatele restaurantului.

Dorești să iei legătura cu noi? Nu ezita să ne contactezi! | CONTACT