CAZARE

Parkhouse este o locație liniștită, care vă oferă camere luminoase și spațioase pentru un sejur relaxant, alături de cei dragi. O pauză bine meritată de la agitația cotidiană se servește într-un spațiu care vă oferă toate facilitățile pentru un moment așa cum vi-l doriți.

Locația complexului Parkhouse vă permite să vă extindeți orizontul spre atracții turistice excepționale, cu o distanță de doar 5 km spre băile sărate Balnear Toroc Dej,  tururi cu bicicleta, trasee de vizitat împrejurimile, seri de Stand-up Comedy, echipamente sportive de închiriat, divertisment de seară, cluburi de noapte, ciclism și închirieri biciclete, pescuit în apropiere.
Ne propunem ca oaspeții noștri să se bucure de servicii profesionale, astfel acordăm o deosebită atenție detaliilor și oferim camere de cazare curate și îngrijite corespunzător, pentru a mulțumi gusturile și stilul fiecărui client care ne calcă pragul.

Eleganța și rafinamentul sunt atributele noastre, atribute pe care vă invităm să le savurați la pensiunea Parkhouse.

În funcție de nevoi, se poate adăuga pat suplimentar, indiferent de camera pe care o alegeți.

Termenii și condițiile de anulare a unei rezervări se fac în maxim 24 de ore de la efectuarea rezervării. Dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să ne contactați!

1. Camere twin standard

Camera dubla sau twin standard cu baie proprie

Plăcut, spațios și luminat, camera Twin Standard este potrivită pentru un City Break sau o întâlnire corporate.

Puteți opta pentru rezervarea camerei cu mic dejun inclus, la restaurantul Parkhouse unde puteți gusta din preparatele noastre tradiționale românești sau puteți alege să experimentați gustul autentic britanic alături de un mic dejun continental.

Dotări :

Camere dotate cu 2 paturi simple, aer condiționat, WI-FI gratuit, TV cablu, baie proprie cu cabină duș, uscător de păr, prosoape, facilități de întreținere corporală (șampon, gel de duș).

Camera dubla sau twin standard cu posibilitate de pat suplimentar

Camerele duble sunt ideale pentru o escapadă în 2! Cuplurile apreciază Parkhouse datorită intimității și atmosferei romantice care o redă prin complexitatea stilului și a ambianței care ne reprezintă.

Vă așteptăm să luați parte la o cină romantică în restaurantul nostru, unde preparatele culinare vă vor îndulci gusturile și plăcerile.

La cerere se poate amplasa un pat suplimentar.

Dotări:

Camere dotate cu 2 paturi simple, aer condiționat, WI-FI gratuit, TV cablu, baie proprie cu cabină duș, uscător de păr, prosoape, facilități de întreținere corporală (șampon, gel de duș).

2. Camera King Superioara Matrimoniala

Camera King Superioară este perfectă pentru o excursie în cuplu sau în familie. Spațioasă și modernă, dispune de facilități suplimentare și este de departe cea mai adorată cameră de către vizitatorii Parkhouse. Vă așteptăm să descoperiți frumusețea la un alt nivel de eleganță.

Dotări:

Camere dotate cu pat matrimonial, aer condiționat, WI-FI gratuit, TV cablu, baie proprie cu cadă de duș, uscător de păr, prosoape, facilități de întreținere corporală (șampon, gel de duș).

3. Camera Tripla / Suita

Camera Triplă / Suită este ideală pentru o ședere în familie. Spațiul generos și luminozitatea din această încăpere vă transpune cu gândul în povestea stilului britanic clasic, iar eleganța, rafinamentul și mai ales, confortul sunt principalele caracteristici ale Camerei Triple.

Dotări :

Camere dotate cu pat matrimonial și un pat single, aer condiționat, WI-FI gratuit, TV cablu, baie proprie cu cadă de duș, uscător de păr, prosoape, facilități de întreținere corporală (șampon, gel de duș).

Camera King superioara

60€/
300RON
Noapte
  •  

Suita Matrimoniala

(sau Tripla)
86€/
425RON
Noapte
  •  

Camera Twin Standard

60€/
300RON
Noapte
  •  

Camera Twin Standard

Cu posibilitate de Pat suplimentar
60€/
300RON
Noapte
  •  

Pat Suplimentar

-
19€/
95RON
Noapte
  •  

Camera Dubla

Cu posibilitate de Pat suplimentar
60€/
300RON
Noapte
  •  

Pat Suplimentar

-
19€/
95RON
Noapte
  •